Volg me op facebook Of volg me op Twitter
Max Sipkes
Teksten Recent Contact Verbeeld Oude meuk Links
log in
SecondLove: een onderzoek

Momenteel doe ik onderzoek naar de site van SecondLove. Je weet wel, de site die vreemdgaan faciliteert. Ik heb daar geen waardeoordeel over. De vraag die me bezig houdt is of het ook werkt. Tot dusver had ik, na vijf weken lidmaatschap, geen succes.

Met één vrouw heb ik een afspraak gehad. Ze heeft me openhartig verteld over haar ervaringen op de site. Daaruit ontstond het beeld dat het voor vrouwen heel makkelijk is om contacten te leggen. 

Om een voorbeeld te geven: mijn profiel (ik ben man) is in ca 5 weken 36 keer bekeken. Dat van haar in drie weken bijna vierhonderd keer. 

Vrouwen zijn van harte welkom om zich in te schrijven. Mijn zegsvrouw kreeg haar lidmaatschap drie maanden gratis aangeboden. Mannen betalen nu voor de eerste twee maanden 69,95 euro. Daarna geldt dat bedrag per maand. Maar wat krijgen ze er voor? 

Die vraag probeer ik te beantwoorden. Met het doel daarover binnenkort ergens te publiceren. Ben je geïnteresseerd? Of kan je me van informatie voorzien? Dan nodig ik je graag uit te reageren. Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld. 

Dat kan je ook controleren. Wie me informatie geeft kan de totstandkoming van het verhaal volgen op deze site. Je krijgt dan een login waarmee je het proces kunt volgen. 

Klik hier voor mijn contactgegevens. 

Heb je al een login? Klik dan hier

Max Sipkes

Aan deze tekst wordt thans gewerkt.